sâmbătă, 25 iunie 2011

Idei despre bărbatul “perfect”

   Știuuu, nu am mai scris de ceva timp, dar în toată perioada asta am avut vreo două zile în care am fost întoarsă pe dos, iar în celelalte ajungeam atât de obosită şi stresată acasă, încât nu mai aveam dispoziţia necesară...Reuşeam, cu energia pe care o mai aveam în dotare, şi asta ca să mă mai deconectez, să citesc postările celor pe care îi urmăresc, dar atât...
   Acum, după ce mi-am făcut mea culpa, să revin la subiectul despre care vroiam de fapt să scriu :
   Am fost întrebată acum o săptămână, de către un amic, cum mi-aş dori să fie bărbatul de lângă mine...
   Frumos, deştept, cu bani şi devreme acasă! :)) O fi ăsta idealul meu sau cel pe care îl visez e în vreun anume fel?! Nu m-am gândit la un ideal, de fapt, dar în unele momente din viaţa mea, când eram singură, mi-am pus şi eu intrebarea: oare cum ar trebui să fie ca să fiu pe deplin mulţumită sau poate fi el perfecţiunea întruchipată şi mie tot să nu îmi fie suficient?
   Cred că toate fetiţele visează la un făt frumos pe un cal alb, în copilărie. Toate puştoaicele vor dragostea perfectă, în adolescenţă şi toate femeile, la maturitate, visează la un gen de bărbat, construit de imaginaţia lor. L-am visat şi eu, până când am învăţat că niciodată nu voi întâlni individul din mintea mea, el nu poate exista...Ȋn timp, am învăţat că fiecare are o parte frumoasă, pe care să o pot descoperi şi explora; că fiecare are defecte, care se pot sau nu corecta; că toţi avem o parte mai întunecată în noi, care poate cândva să iasă sau nu la iveală.Am învăţat să accept realitatea şi să fiu cât mai practică, în aşa fel încât să îmi fie bine. Sună puţin a egoism, dar aşa e...
   Dar ca răspuns, despre cum aş dori să fie, am să încerc să expun câteva idei:
Ca aspect fizic:  
   Ȋmi plac mai mult cei cu părul închis la culoare. Poate fi şi uşor grizonat, unora le dă un aer mai senzual... dar am avut şi bărbaţi blonzi, şaten deschis, deci nu e o regulă, e doar o preferinţă.
   L-aş vrea mai înalt decât mine sau cu o înălţime apropiată de a mea.
   Trebuie să aibă ceva care să mă atragă: ochii, zâmbetul, mimica feţei atunci când vorbeşte, felul în care merge, fundul, senzualitatea pe care o emană...
   Ȋntotdeauna mă uit la mâinile bărbaţilor, îmi place să aibă unghiile îngrijite şi degetele frumoase, să nu fie butucănoase, noduroase, etc. Poate sună ciudat, dar asta chiar contează! :)
Ȋn ceea ce priveşte etatea, există nişte limite:
   Poate să fie mai “bătrân” decât mine cam cu 10 ani sau poate avea mai puţin cu vreo maxim 8 ani.
Ȋn rest:
   Nu aş vrea să fie fetiţa mamei (pentru că am întâlnit şi specimene de genul ăsta).
   L-aş vrea Bărbat, l-as vrea puternic (psihic vorbind), să fie direct, să comunice, să fie apt să poarte orice fel de discuţie în orice fel de situaţie.
   Prefer să îmi spună adevărul, indiferent dacă va fi dureros sau nu, pentru că oricum iese la iveală întotdeauna şi cred că sunt destul de matură şi cerebrală să pot suporta.
   Să ştie să fie romantic când trebuie, să ştie să mă ţină lângă el, astfel încât să nu mă plictisesc de relaţie sau să intervină monotonia, că s-a dus naibii totul...
   Să mă lase în pace când am draci( asta în cazul în care nu se pricepe să îi alunge).
   Să nu mă interogheze la fiecare mişcare sau să îmi ceară explicaţii pentru fiecare chestie pe care o zic sau o fac. Asta mă irită maxim! Dacă am ceva de comunicat, o fac şi fără să fiu întrebată, iar dacă nu am spus nimic, înseamnă că nu prezenta nici un fel de importanţă...
    Poate să fie gelos, dar cu măsură, deşi aş prefera să nu...
    Să îmi ofere libertatea de care am nevoie, să nu îmi impună reguli sau să încerce să mă constrângă în vreun fel!
    Să nu încerce să mă schimbe. Asta sunt, dacă mă placi aşa- bine, dacă nu- la revedere!
   Să ştie să mă facă “să zbor” atunci când facem sex, să simtă fiecare vibraţie a mea, să îmi accepte fanteziile, să îmi dea senzaţia că sunt într-un vis magic, când e în mine!!!!
  Cam asta e o parte din bărbatul creat de imaginaţia mea şi pe care ştiu că nu îl voi găsi vreodată...
  Parcă am scris un anunţ la matrimoniale, doar că ceva mai detaliat :))), trebuia să mă mai descriu şi pe mine şi era exact din “filmul” ăla. Dar am fost întrebată şi m-am gândit că e posibil să existe şi alţii care să fie interesaţi de chestia asta şi...de ce să nu postez?!

22 de comentarii:

  1. Impresioananta lista de pretentii! Nu cred ca iti imaginezi ca e cu putinta unul care sa insumeze tot ce ii ceri aici! Eu am citit descrierea cu induiosare si mi-am formulat raspunsuri la fiecare exigenta. Sunt multumit de acest extemporal pe care mi l-am dat citind pretentiile tale asa de inalte.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Liviu V: E doar o bucăţică din ceea ce sufletul mea a creat... Ahh, am terminat de scris, târziu în noapte, nu am recitit şi undeva, spre sfârşitul textului, am omis un cuvânt. Asta era varianta gândită, de fapt : "Cam asta e o parte din bărbatul creat de imaginaţia mea şi pe care ştiu că nu îl voi găsi vreodată...". Celei postate îi lipsea un "nu". Am corectat...Știu că nu voi afla la nici un individ toate astea insumate, doar m-am jucat puţin. Sunt doar vise! :) Ȋnsă mă bucur că eşti mulţumit de ceea ce ai regăsit dându-ţi răspunsuri. Poate că ar trebui să îl considere mai mulţi ca fiind un test şi să încerce să caute în ei! Cine ştie ce vor descoperi... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant:) nu pari prea pretentioasa, acceptabil:) cam asa vad si eu un barbat/baiat ideal:)
    Si sa stii ca si eu ma uit la mainile barbatilor, hi hi... si la buze, buzele,zambetul si mainile in general... un motiv pentru care ma uit la ceea ce am zis mai sus este faptul ca mainile sunt cartea de vizita atat a femeilor cat si a barbatilor :) Si buzele, imi plac anumite forme;)) stiu ca sunt ciudat dar asa vad eu lumea :))

    Multumesc pentru vizita :> Pupici:D si nu inceta sa crezi ca poate vezi gasi pe cineva care sa corespunda macar pe jumatate cerintelor tale:)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place extemporalul acesta si ii acord nota maxima.
    Cat despre mine, nu cred ca am un ideal... asa sunt eu, nu prea imi creez standarde si nici etichete. Sunt mai puturoasa. Las totul sa vina de la sine si decid la momentul respectiv. Nu stiu cat de bine o fi dar lenea din mine e cucoana mare si deseori isi spune cuvantul fara a ma mai intreba si pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Citind randurile tale, mi-am adus aminte de definitia barbatului perfect: Barbatul sa fie tandru si romantic, barbatul sa fie puternic si hotarat, barbatul sa fie salbatic si misterios.
    Si cel mai important: Acesti barbati sa nu se cunoasca intre ei.

    Tot aud fel de fel de pretentii ale fetelor. Pe buna dreptate, este bine sa visezi un ideal. Dar nu ai cum sa il modelezi, asa ca El va fi o mixtura a pretentiilor tale si a realitatii de zi cu zi.
    Ce nu am auzit pana acum este: Ce voi face cand voi intalni acest barbat? Poate sa aiba aceste caracteristici, dar sa fie cu un defect fizic sau psihic, din nastere sau dobandit, poate avea un aspect fizic neutru, ideea este ca nici nu il observi, daramite sa ii dai o sansa. Si, ca sa raspund la intrebare, daca intruneste toate cele enumerate de tine, ajungi la un momentdat sa nu iti convina, sa cauti tot felul de conflicte. De ce? Omul are impresia ca se dezvolta, ca nu stagneaza, cand are in fata ceva provocator, care sa ii aminteasca ca trebuie sa lupte. Asa ca...

    P.S. Daca exista o sansa cat de mica de schimb de linkuri, raspunde-mi.

    RăspundețiȘtergere
  6. @C.L.M.: Eu în privinţa buzelor nu am preferinţe, dar mâinileeee întotdeauna!!!:))
    Mulţumesc şi eu de vizită şi o zi superbă să ai! Pupici :)


    @Lillee: Mulţumesc pentru nota acordată şi să ştii că îmi place la nebunie cum eşti (de asta te şi citesc în permanenţă) şi nu cred că lenea te defineşte, doar că eşti cerebrală şi practică. Te pup şi spor la scris!


    @NG: Ahh, cât îmi place definiţia aia...în special ultima parte a ei :)))

    Toţi avem pretenţii, toţi avem un ideal conturat în minte, nu doar femeile, în ceea ce priveşte partenerii pe care îi dorim lângă noi, şi mi se pare absolut firesc să visăm. Eu zic că e posibil să fie modelaţi, nu în totalitate ce-i drept, dar se poate... Nu cred, însă, că voi întâlni vreodată bărbatul care să întrunească tot ceea ce îmi doresc, dar dacă va fi să se întâmple vreodată poate voi şti sau nu ce am de făcut, poate voi căuta sau nu conflicte, poate la un moment pretenţiile mele se vor schimba şi atunci nu îmi va mai conveni ce am găsit sau poate nu.Toţi facem de-a lungul vieţii alegeri, unele bune altele mai puţin reuşite, suntem construiţi în felul ăsta, aşa că rămâne de văzut...!
    P.S. : Te-am adăugat deja în lista mea de bloguri! O zi faină!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc frumos. Sentimentele sunt reciproce :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sar'na si eu de vizita:D

    O zi superba iti doresc>:d<

    RăspundețiȘtergere
  9. Auzi, mereu am vrut sa te intreb: cine e sus, in poza din header? :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @Lillee: Nu sunt eu, dacă aste te întrebai :))) şi nici nu ştiu cum se numeşte modelul. Fotograf e Igor Vasiliadis, nu ştiu dacă ai auzit de el, dar eu îi ador lucrările... Le poţi vedea aici http://www.vasiliadis.ru/ , dacă doreşti. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Lillee: Pentru puţin! :*

    @Anna: Mulţumesc pentru vizită şi pentru apreciere! Te mai aştept pe aici, oricând ai chef... :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mainile pe primul loc,:))

    RăspundețiȘtergere
  13. @Christina: Știu, sună şi chiar e ciudat, dar fiecare avem "păsărelele" noastre...asta e una dintre ale mele :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Mda, într-adevăr, poate așa cum ți-l imaginezi tu și-l imaginează și altele. Foarte frumos scris! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Lamaitza: Cu siguranţă nu sunt unica... :)) Mersi de vizită şi pentru apreciere! Ȋţi doresc spor la scris şi o duminică faină!

    RăspundețiȘtergere
  16. frumos blogul:)m-am plimbat putin pe aici si imi plac postarile:)

    RăspundețiȘtergere
  17. @C.L.M.: big hug for u too!! :)

    @Danyela: Mulţumesc mult! O să vin şi eu în vizită pe la tine, în seara asta! :)

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină