sâmbătă, 16 iulie 2011

Oare sunt normală?!

   Am intrat în concediu şi, pentru că în perioada asta nu plec nicăieri în vacanţă, m-am gândit să mă destind, numai că mă cam plictisisem de toate şi nu mai ştiam ce naiba să fac să îmi treacă stările astea...
   Mi-am zis să vizionez “Supernatural”, un serial cu nu mai puţin de 126 de episoade pline de monşti, îngeri, demoni şi alte din astea. Ori am citit prea multe poveşti când eram copil ori sunt o ciudăţenie a naturii, nu de alta dar mă topesc după filme cu vrăjitoare, vampiri, poveşti cu tot felul de minunăţii. Cred că am văzut toate filmele posibile de genul ăsta... Și, prin urmare, am stat "călare" pe laptop vreo 10 zile şi am văzut serialul cap- coadă. Fireşte, nu continuu, au existat şi câteva pauze de ieşit la vreo două concerte, la un grătar, la vreo două- trei terase, un drum până la firmă pentru nişte acte, vreo câteva vizite d-ale lui etc., dar cum aveam timp  şi nu trebuia să fac ceva anume săream ca o nebună să mai văd un episod, două. De asta nu am mai scris nici pe blog, am fost tare ocupată! :))
   Nu am mai citit nici o carte, nu am mai desenat, dar important e că m-am relaxat.
   Acum stau şi mă întreb de ce naiba sunt atât de ahtiată după genul ăsta de filme?! Oare sunt eu prea dereglată, o fi vreo remineşcenţă din copilărie, oare ce-o fi? :))
  Pun şi trailer-ul, deşi filmările au început în 2005 şi s-au finalizat în 2011, dar poate mai interesează şi pe alţii care nu l-au văzut şi sunt pasionaţi...

6 comentarii:

  1. Credeam ca numai eu imi pun intrebarea asta, dar acum m-am linistit.
    Importanta lucrurilor este data de ceea ce ne-ar place sa facem. Cand nu avem chef, dar avem timp, ne deconectam de ceea ce traim intrand intr-o lume a fanteziei: fie o carte, fie un film, fie un serial, fie vreo actiune ce presupune multa adrenalina. Principalul este ca nu trebuie sa te "conectezi" la tine. Nu te mai intreb cum este sa te "conectezi" la altul cand esti intr-o stare de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe, ce bine ca nu sunt singura... Credeam ca numai eu fac maraton de genul asta si pierd uneori cate 10 ore cu serialele... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @NG: Aşa e...important e să mă simt bine şi să fac ce îmi place! Ahh, nu mă întreba...:))

    @Lillee: Se pare că avem multe în comun : fobia de păsări, maratonul de urmărit seriale... mă întreb ce o să mai descoperim în timp? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca si mie imi plac filmele de genu' :D:)
    nu am vazut serialul, dar o sa-mi fac timp sa ma uit(asta daca am rabdare) :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @C.L.M.: Eu sunt căpiată după ele!!! Mie mi-a plăcut serialul şi felul cum joacă cei 2 actori principali, unde mai pui că sunt şi drăguţei... Poate o să ai răbdare, e al dracului de lung, dar făinuţ! :)

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină