marți, 26 iulie 2011

Noaptea

   Ȋntotdeauna am adorat noaptea, mai mult decât ziua... Atunci dau totul din mine, atunci iubesc mai intens, atunci gătesc, am timp să îmi pun gândurile în ordine, să visez cu ochii deschişi, atunci scriu sau desenez...
   Și pentru că îmi place atât de mult, sunt total decalată, adorm aproape spre dimineaţa, de ani de zile, şi mă trezesc undeva pe la ora 9.00 AM. Nu sunt foarte multe ore de somn şi câteodată resimt oboseala, dar chiar şi aşa, e o oboseală plăcută şi tot o iubesc.
   Sunt o fire extrem de agitată, mă mişc încontinuu, mereu trebuie să fac ceva, nu stau o clipă şi noaptea îmi dă o energie specială.
   Noaptea îmi place să fiu ţinută în braţe, noaptea îl vreau lângă mine mai mult decât oricând, noaptea vorbesc cu El la telefon, noaptea are o magie a ei, noaptea se cuibăresc în mine ideile după care îmi conduc viaţa, noaptea este, de fapt, ziua mea.
   Noaptea, sunt cea fără măşti, cu care sunt uneori nevoită să îmi acopăr chipul, sufletul şi gândurile! Noaptea sunt eu, cea reală, orice aş face, oriunde şi cu oricine aş fi!

12 comentarii:

  1. Nopti pline iti urez! :)
    Sa le traiesti intens...

    Pace si dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  2. @DINOeverest: Mulţumesc din suflet! Chiar încerc să le trăiesc la intensitate maximă, pentru că le iubesc atât de mult... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ca noaptea nu se vad oglinzile? Si mai ales ce se oglindeste?
    Da, intensitatea trairilor poate fi aceeasi, iar perceptia ei sa fie diferita, in functie de gradul de oboseala. Dar sa nu mai filozofez atat.
    Da, este mult mai placut si mai intens sa ai langa tine pe cineva, noaptea. Si o mangaiere este mai dulce, o soapta mai frumoasa, si somnul mai odihnitor.
    Poate doar faptul ca nu vedem bine noaptea este un dezavantaj.

    RăspundețiȘtergere
  4. Într-adevăr, noaptea are un ceva special care ne atrage pe toți. Și eu ador să stau trează noaptea, să dansez, să număr stelele în prostie, să scriu, tot ce aș putea să fac ziua, dar vorba ta, simt că noaptea îmi dă mai multă energie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Domniță Roxana,
    fără nici o conotație se poate spune că avem ceva în comun. Începând de astăzi puteți spune ca și mine ”Azi noapte am avut o zi grea!”. :)
    Să aveți parte de cât mi multe ”zile” senine și dacă este cu putință și ceva împlinire.
    Reverențe.

    RăspundețiȘtergere
  6. @NG: Aşa e noaptea e mai plăcut totul: îmbrăţişările, şoaptele, atingeri, magiile întunericului! Uneori poate e un avantaj că noaptea nu vedem atât de bine...


    @Lamaitza: Ehh, eu la partea cu număratul stelelor nu mă bag :))... şi da, noaptea are un farmec al ei!


    @revelatie: Dragule domn, fără vreun fel de conotaţie, mă bucur că avem asta în comun, dar aş prefera, ca începând de astăzi, să spun : “Noaptea trecută am avut o zi minunată”, pentru că “grea” nu îmi pare a avea întotdeauna o rezonanţă pozitivă.
    Asemenea vă doresc : “zile” senine şi linişte sufletească!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place si mie noaptea(uneori)... imi plac plimbarile nocturne :D:)

    Oare cum rezisti cu asa putin somn? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Heeei, vino sa te pup. Parca m-ai descris pe mine. Noaptea este cea mai buna prietena a mea. Dorm cateva ore pe noapte si sunt ok. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. @C.L.M.: Off, eu o iubesc! Plimbările nocturne… le ador pur şi simplu, indiferent că e vară sau iarnă, că plouă sau ninge.
    M-am obişnuit aşa, cu câteva ore de somn şi mi-e foarte bine! :*



    @Lillee: Hai că vin la pupat! :))) Daaa, şi mie mi-e aşa bine... :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Ehh..pe mine ma apuca imaginatia numai noaptea:))

    RăspundețiȘtergere
  11. @Danyela: Pe mine mă apucă imaginaţia mereu, doar că noaptea e preferata mea...:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Noaptea e speciala pentru ca ceilalti dorm deja, pe cind tu ai libertatea de a fura si din timpul acesta.. De multe ori ma gindesc ce nice ar fi daca nu ar exista somnul. Pentru mine e doar o necesitate, mai mult - o irosire de timp !

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină