miercuri, 27 iulie 2011

Necunoscutul

   Omul ăsta e un mister pentru mine! El, căci despre El scriu din nou, e unicul bărbat care face parte din viaţa mea şi pe care nu reuşesc deloc să îl citesc. Ȋl cunosc de 17 ani şi, de fapt, nu ştiu mai nimic despre el.
   Da, există amănunte din astea mărunte: că îi place îngheţata de caramel, că adoră Bacardi-ul Silver şi J&B-ul combinat cu Sprite, uneori bea ceai de mentă, îi plac mult cartofii prăjiţi cu piper şi caşcaval ras deaupra,  mănâncă un anumit fel de pizza... Mai ştiu cu ce se ocupă, îi ştiu maşinile, ştiu unde locuieşte, că e workaholic şi că iubeşte banii.
   Știu că multe femei sunt topite după el pentru că este extrem de frumos, că nu are spirit de aventură, că are inhibiţii cu carul şi câteodată ceva probleme de comunicare, că şi-a început viaţa sexuală cu mine ( ar fi fost chiar culmea să nu ştiu asta :)) ), că asta ne leagă cumva...
   Uneori se fereşte de mine, uneori mă minte, pentru că i-a trecut prin mintea aia a lui că s-ar putea să mă doară anumite chestii. La naiba, mai rău mă doare că nu îmi spune, că se ascunde!
   Deci cunosc detalii care construiesc o parte din El, în schimb, nu reuşesc nicicum să îmi dau seama ce vrea de la mine, să înţeleg cum şi ce simte, nu ştiu ce anume l-ar face fericit, cum şi-ar dori să fim. Nu reuşesc să îi ating sufletul, să intru pentru câteva clipe şi să scot de acolo tot ce e ferecat.
   Am nişte simţuri incredibile în ceea ce priveşte bărbaţii, îmi pot da seama dintr-o privire, dintr-un gest ce vor, ce gândesc, însă, când e vorba despre El, îmi amorţesc total şi nu mai sunt capabile în a-mi da nici cel mai mic indiciu.
   E, parcă, invizibil şi îl privesc, fără a-l putea vedea...
  Cred că, de fapt, asta mă fascinează atât de mult. El, pentru mine, reprezintă necunoscutul!

13 comentarii:

  1. Păi necunoscutul este cel pe care vrem de obicei să-l explorăm, să-i aflăm secretele și comorile, nu?:) Probabil trebuie să cauți mai adânc, să-i pătrunzi în suflet, sau dacă nu merge așa, întreabă-l, comunică cu el :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbeste-i de sex sau dragoste sa vezi despre asta vorbeste fara sa steie prea mult pe ganduri? Sunt multi care vor prima data sa vada si cum esti la pat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Necunoscutul te atrage! Daca l-ai fi citit pana acum poate ca nu ti-ar mai fi starnit interesul!

    O zi frumoasa:X Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca asta e un semn. Sa iti spun o chestie. Ceva de genul am patit si eu. Nu am fost niciodata privata de atentia barbatilor dar la un moment dat a aparut unul care era inabordabil, nu-mi acorda aceeasi atentie cum o faceau altii, oricat as fi incercat sa-i intru in gratii. Tocmai asta m-a atras la el. Era extrem de misterios. Acum este sotul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lamaitza: Tocmai despe asta scriam, că nu reuşesc nicicum să îi pătrund în suflet şi, crede-mă, am încercat, în fel şi chip să îl fac să se deschidă, dar în zadar… :)


    @Goda: Nu vorbeşte decât despre nimicuri, oricum aş încerca eu să îl fac să comunice… Cred că nu ai fost foarte atent când ai citit postarea, pentru că, undeva prin rândurile ei, am scris că şi-a început viaţa sexuală cu mine… ştie cum sunt în pat! :)


    @C.L.M.: Ştiu că e aşa…cu siguranţă nu mă mai atrăgea atât de tare dacă nu era aşa misterios :D
    O zi faina şi ţie! Te pup, drăgălaşo! :) :*



    @Lillee: O fi un semn? Aoleu, păi să mă pregătesc psihic, atunci,dacă se lasă cu din astea grele :)))... E tare drăguţă povestioara ta! Te pup şi te îmbrăţişez! :)



    @Beauty and Me: Cu drag, Monica! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce nu incerci sa fi cu el daca iti place atat de mult. De ce nu vorbiti ca sa clarificati acest lucru, poate si el simte acelasi lucru.
    E clar ca tu inca tii la el, destul de mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest necunoscut te atrage!Te face sa vrei cu adevarat sa il cunosti cu adevarat asa cum este El!

    RăspundețiȘtergere
  8. @roscata: Ahh şi încă de câte ori am încercat să discut...dar de fiecare dată parcă mă izbesc de un zid, se închide şi nu mai vorbeşte...! Sigur că ţin la El, altfel nici nu îmi băteam capul şi îmi vedeam de drum! :) O să rezolv eu cumva, doar că trebuie să am răbdare şi nu ştiu cât o să mă mai ţină, dacă nu cumva mă voi plictisi la un moment dat...


    @Danyela: Desigur că şi necunoscutul din El mă atrage!! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. hello, nusht daca obsinuiesti sa preiei joculete de tip leapsa, dar daca da, te asteapta una la mine pe blog :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Te inteleg perfect. Si pe mine ma fascineaza un "necunoscut" vechi prieten caruia nu reusesc sa-i ajung decat prea putin in suflet. Si dureaza de ceva vreme jocul in care ne-am angrenat, dar impreuna... Pfff, cand reusesti, sa dai de veste si vreo reteta, te rog:P

    RăspundețiȘtergere
  11. @iri: Scuze pentru răspunsul venit cu întârziere! Am o perioadă extrem de încărcată, de aici şi lipsa din blogosferă... O să preiau cu drag, cât pot de curând, leapşa de la tine! Mulţumesc că m-ai vizitat şi pentru înţelegere! :)

    @Iulia: Cu siguranţă, dacă voi reuşi, voi scrie pe blog cum s-a întâmplat! :)) Deşi mi se pare aproape imposibil, dar nu mă las...
    Merci de vizită şi te mai aştept! :)

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină