duminică, 17 iulie 2011

La mulţi ani, nouă!

   Urăsc să fiu trezită de cineva, indiferent de oră, dar în special dimineaţa e un adevărat coşmar, devin de-a dreptul isterică. Trebuie să mă trezesc singură, fără să fiu sunată, fără să strige sau să tragă cineva de mine... să fiu lăsată să îmi beau cafeaua şi să fumez o ţigară în linişte şi abia apoi sunt deschisă în a purta un dialog, abia după tot ritualul ăsta încep să funcţionez în parametri normali.
   Pe 15 iulie s-au împlinit ceva ani de la căsătoria mea cu fostul soţ şi, ca de fiecare dată, m-a sunat la prima oră ( deşi ştie cum reacţionez) să îmi ureze “La mulţi ani!” . I-am spus “asemenea şi ţie” scrâşnind din dinţi, apoi ca o fiară ce sunt am început să vociferez vrute şi nevrute la telefon. M-a lăsat să îmi termin repertoriul, a început să râdă şi mi-a spus să mă bag la somn din nou. 
  Nu trec câteva minute şi primesc un sms. Iau telefonul (mai că îmi venea să îl izbesc de pereţi) să văd cine şi ce mai vrea de la mine, la ora 8 dimineaţa... Era tot fostul meu soţ care îmi scrisese: “ Te pup înfoiato! La mulţi ani sănătoşi nouă!”  Am bufnit în râs, mi-au trecut şi nervii şi tot când am văzut textul. Și cum să nu mă apuce râsul, suntem divorţaţi, dar tot ne facem urări de fiecare dată: că e ziua căsătoriei, că e ziua când ne-am cunoscut, că e ziua unuia dintre noi, că e ziua în care m-a cerut de nevastă  şi mai amuzant e că ne spunem La mulţi ani şi pe 31 noiembrie, ziua când am divorţat. :)) Și mai şi sărbătorim, ieşim undeva, ori să bem un suc, ori să mâncăm o prăjitură, ori să luăm masa împreună.
  Și pentru mine par câteodată ciudate toate astea: ne cunoştem atât de bine încât nu e nevoie de cuvinte dacă vrem să exprimăm ceva, ştim fiecare ce o să zică celălalt în momentul următor, ştim cum şi ce gândim. Felul în care ne înţelegem şi ne purtăm acum, după ce am trecut prin atâtea împreună...nu credeam că va fi aşa, dar e frumos şi mă bucur nespus că suntem cei mai buni prieteni (asta în momentele când nu ne scoatem ochii unul altuia, că există şi din astea :)) )
 Deci La mulţi ani, nouă, dragul meu fost soţ şi actual cel mai bun amic!



P.S. : Tocmai am fost sunată de prietena/iubita pasiunii mele (de a cărui existenţă nici nu ştiam, doar o bănuiam), care la ora 2.37 AM s-a gândit să mă ia la întrebări, pentru că a găsit un sms de-al meu pe telefonul lui. E amuzant... sunt curioasă ce va avea El de spus legat de toată chestia asta! :))

12 comentarii:

  1. cat de frumos.
    :)!!
    mai rar vezi asta:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare, te admir... va admir. Mai rar asa ceva. Asta denota ca sunteti niste oameni rationali. Bravo voua... si... La Multi Ani? Se accepta? :*

    RăspundețiȘtergere
  3. @29decembrie: E cu adevărat tare frumos să poţi trăi, în armonie, alături de un om drag, cu care cândva ai format un cuplu... eu una mă bucur nespus că e aşa!

    @Lillee: E drept că mai rar se întâmplă să vezi două persoane divorţate care să comunice şi să aibă relaţia care o avem noi...Nici nu mi-aş fi putut imagina că va fi altfel şi e tare bine că am putut trece peste toate şi am ajuns aici... Mulţumesc de urare ! Sigur că se acceptă... :):*

    RăspundețiȘtergere
  4. :D La multi ani! :D

    Oahahaha:D Ce draaagut ca inca va mai vorbiti, si nu numai ;)) dar de ce nu va impacati?:D Sau e mai bine ca amici?:D:) Oricum frumos din partea voastra:D:) Atata respect! :D:)

    PS: Si eu sunt isterica daca ma trezeste cineva :))

    Te pup:X o seara faina:X

    RăspundețiȘtergere
  5. @C.L.M.:Nu numai că ne vorbim, suntem asociaţi în firmă, ne vizităm reciproc, ieşim măcar o dată la 2-3 zile împreună, facem shopping, îl ajut să cumpere cadouri pentru actuala iubită( care de altfel iese cu noi şi îmi este prietenă), deci suntem cei mai buni amici! Nu ne împăcăm pentru că nu mai există iubirea aceea de te face să simţi fluturi în stomac, ne e mai bine aşa şi nu mai vrem să fim legaţi unul de celălalt print-o altfel de relaţie decât cea de prietenie, pentru că ne-am distruge psihic reciproc din prea mult exces de zel, din cauză că avem amândoi nişte personalităţi extrem de puternice şi suntem prea vulcanici. Am strica totul, până la urmă!
    Pupici şi ms de vizită! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot respectul meu :) intr-adevar, e o poveste de luat aminte :D
    La multi ani si din partea mea ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. E mai bine asa decat sa te vorbeasca de rau sau sa te hartuiasca. Oricum, te-a facut sa zambesti, inca de dimineata... lucru bun, zic eu! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. @roscata: Niciodată nu m-a vorbit de rău, nici măcar când eram certaţi la cuţite şi apreciez asta foarte mult... Chiar şi după ce “ne scoatem ochii” pe cine ştie ce motive şi am nişte nervi cât Casa Poporului, nu durează mult şi găseşte ceva care să mă facă să uit supărarea şi să zâmbesc :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce dragut. Cred ca sunteti rari. :D>:D< Pupici:X

    RăspundețiȘtergere
  10. Azi dau de postarea asta si mi-a placut mult, mai ales ca azi eu si prietena mea implinim…eh..nu zic cat, doar la multi ani noua, zic :) m-a inspirat sa-i scriu mesajul.

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină