joi, 21 iulie 2011

Enjoy it!

   Pentru că acum am terminat de vorbit la telefon cu El, pentru că totul mi se pare mai frumos de când a reapărut în viaţa mea şi pentru că şi Lui îi place la nebunie piesa asta, la fel de mult pe cât o iubesc eu, m-am gândit să o postez.


Sper să vă placă şi vouă, celor care treceţi pe aici...
O noapte liniştită tuturor!

11 comentarii:

  1. @Lamaitza: E atât de veche, dar o iubesc încă de când am ascultat-o prima dată, prin anii ’90, nu mai stiu exact... Mă bucur că îţi place! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. uf, uf ... romantismul ăsta este moartea pasiunii. Aleg de o mie de ori să trăiesc până la epuizare în detrimentul nostalgiei. Of domniță ... Piesa este foarte bună și plăcută, dar parcă răzbate din ea pateticul iubirii, nu pasiunea. Este ca o agonie descentrată, fără autenticitate.
    Alegeți firescul, nostalgia este pentru cei muribunzi și resemnați. Trăiți, sufocați și sufocați-vă, ardeți ireversibil și cu flacără rece, care să înghețe totul. Aduceți-vă iubirea, pasiunea, dorința, bucuriile, durerile și chiar orgasmul (iertată-mi fie neghiobia) la cercul polar unde eternitatea (metaforic desigur) ne este la îndemână. Rogu-vă hrăniți ce este viu și păstrați-vă pasiunea în sânge, trup și oase, pentru că știu că sunteți capabilă de mai mult decât pot eu exprima în cuvinte și atunci stiți a le determina pe toate să merite.
    Reverențe ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se face pielea de gaina de cate ori ascult melodia aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Woooow, cât îmi place! :x Superbă!

    RăspundețiȘtergere
  5. @revelatie: Chiar credeţi că romantismul e moartea pasiunii? Eu aş tinde să spun că nu întotdeauna! Cât priveşte nostalgia,uneori am nevoie de ea, îmi hrăneşte spiritul... Totul mă impulsionează să fac mereu mai mult şi mai bine, să îmi înving temeri şi aduc în viaţa mea tot ceea ce ar putea să mă facă să vibrez, câteodată chiar şi această nostalgie.
    Cuvintele d-stră îmi ating sufletul şi e o bucurie imensă, pentru mine, faptul că vă pot citi şi că ne-am cunoscut, chiar dacă numai virtual...
    O zi superbă să aveţi!


    @Miss Imperfect: Mie îmi crează un buchet de trăiri, care mai de care mai colorate... Îmi spune PASIUNE, piesa asta! :)


    @Pumpkin Pie: E cu adevărat superbă! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lillee: O ador de-a dreptul!!! :)

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină