luni, 25 iulie 2011

Din nou, prima dată!

    A venit în seara asta pe la 9.30, aşa că nervii de sâmbătă s-au şters. Nu m-au interesat nici motive, nici altceva, ci că era aici... A stat o oră şi s-a decis să plece, pentru că îl luase somnul şi risca să adoarmă pe canapeaua mea, ceea ce ar fi fost un pericol maxim :)))
    A plecat şi, în timp ce cobora pe scări, i-am trimis un sms, pe care nu l-a observat decât când a ajuns acasă. M-a sunat în secunda următoare şi în cinci minute era din nou lângă mine. Am reuşit, cu câteva cuvinte, să îl readuc şi să îl fac să uite cât de somn îi era.
   Câteva jocuri intime s-au strecurat printre discuţiile noastre şi, la un moment dat, m-a rugat să îl las să mă privească în timp ce mă masturbez. L-am lăsat... m-a satisfăcut atât de mult privirea şi mimica feţei lui, mai mult decât ar fi făcut-o vreo partidă de sex. A fost incitant să îi văd reacţiile, zâmbetul, să văd omul, care nu am foarte des ocazia, să mi se arate. Și mi-a plăcut că în sfârşit a reuşit să îmi ceară să fac ceva...
   Apoi am aflat că a fost prima dată când a stat să analizeze absolut orice gest, orice geamăt şi orice sclipire din ochii unei femei, care se autosatisface, a fost prima dată şi tot cu mine, la fel cum şi-a început şi viaţa sexuală.
   E fascinant cum, cu doar cu câteva cuvinte sau din câteva gesturi, femeile au capacitatea de a năuci.

9 comentarii:

  1. Da, femeile sunt adevărate vrăjitoare în fața bărbaților.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si uite cum putin cate putin il faci sa uite de retinerile lui! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lamaitza: E clar că femeile au o putere asupra bărbaţilor, care îi vrăjeşte total, dar mai sunt şi cazuri care nu se încadrează în tipar... :))


    @C.L.M.: Ȋncerc cu toate forţele şi prin toate metodele, care îmi trec prin minte... nu neapărat pentru a-mi satisface moftul de a fi cu el, ci pentru a remedia din ceea ce i-am făcut în trecut şi pentru a-l ajuta să iasă din inhibiţiile astea pe care le descopăr la El. Sper să şi reuşesc, chiar dacă nu va fi tot ce mi-am propus... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt curioasa ce i-ai scris in mesaj :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @C.L.M.: Oho şi încă ce voinţă, dacă îmi pun în minte să realizez ceva, nu mă mai întoarce nimeni din drum!


    @Lillee: Dacă puneam un pariu cu careva, referitor la ce vei comenta, îl câştigam! :))) Eram convinsă că Lillee va fi curioasă despre ce am scris în mesaj! :p Nu e cine ştie ce, doar câteva cuvinte, nu inobilate de romantism sau dulcegării, dar cu conotaţii sexuale! Îţi spun în private, nu de alta dar să nu mă plagieze lumea! :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Da.Cred ca prin asta ati avut ocazia de a explora lucruri noi impreunaea mea(parerea mea:)))
    Succes in continuare:)!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Danyela: Da, experimentele de genul ăsta ajută mult, uneori... ;)
    Mulţumesc ptr. urare!
    O săptămână frumoasă îţi doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ,daca esti deacord cu un schimb de link ,te rog adauga pe site-ul tau ,linkul http://www.jocuri-online.be cu titlul Jocuri online ,apoi astept datele site-ului tau ,ca sa te adaug si eu. Iti multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină