joi, 9 iunie 2011

Prima dezamăgire a săptămânii...

   Ce naiba se întâmplă?! Ori sunt eu prea pretenţioasă ori unii oameni sunt extrem de superficiali. Nu mai înţeleg...
   Am avut un  început de săptămână aiurea total! Am primit tot felul de “lovituri”, de la oamenii de la care nu mă aşteptam, nişte motive stupide, care puteau fi cu uşurinţă evitate...
   Prima dezamăgire şi cea mai urâtă a venit de la El! A fost un şoc pe care, sincer, nu m-aş fi gândit vreodată că o să îl am, nu din partea lui.
  Am crezut că e altfel, că se diferenţiază de ceilalţi bărbaţi, că îi pasă cumva, dar am constatat cu stupoare că e, poate, mult mai ticălos decât mulţi dintre ei. Câteodată am senzaţia că tot ceea ce face e ca o răzbunare pentru şuturile în fund, pe care afirmă că le-a primit de la mine...că vrea să simt şi eu aceleaşi lucruri. Dar, ce D-zeu, eram nişte copii atunci şi eu şi el.
   A venit luni seară, am comandat o pizza, ne era poftă la amândoi, am mâncat, am stat de vorbă...de fapt eu am vorbit (ca de obicei) el a ascultat, pe motiv că e prea obosit să avem un dialog. Chestie pe care iar nu o înţeleg: cum mama naibii la telefon vorbim cu orele şi când suntem faţă în faţă, parcă îşi înghite limba, parcă i-ar fi frică să comunice?! Și-a luat telecomanda şi a început să schimbe canalele, a găsit un film vechi şi prost şi a înţepenit în faţa televizorului, fără să mai scoată vreun cuvânt. Dar oare acasă la el nu putea face asta?
Parcă eram doi pensionari şi, din lipsă de ocupaţie, ne uitam la telenovele...WTF????
  La un moment dat am început să îmi pierd răbdarea, mă luaseră nişte nervi de îmi venea să smulg tv-ul din priză, să arunc telecomanda pe geam şi pe El totodată. A sesizat, ceea ce mă miră la cât de absent era, şi mi-a propus să mergem în bucătărie să fumăm o ţigară. Am zis: “asta e, gata, l-am scos din faţa televizorului, poate îl corup cumva şi facem ceva înteresant, poate chiar o partidă de sex”.
  Fumăm câte o ţigară, eu mă fâţâiam dintr-o parte în alta a încăperii (nu am stare niciodată, trebuie să fac încontinuu ceva...şi asta era soluţia pe care o găsisem atunci, dată fiind imposibilitatea de a-l face să fie acolo). Mă apucă de mână, mă trage înspre El şi începe să mă atingă, îmi ridică rochiţa mov şi scurtă, cu care eram îmbrăcată, începe să mă mângâie, îmi scote bikinii...Totul era perfect, mă îmfierbântasem şi eu, îl simţeam şi pe El cât era de excitat , i-am dat pantalonii jos şi am coborât, gândindu-mă să încep cu un oral. Proastă idee am mai avut... pentru că într-un timp, nu foarte lung, a ejaculat. Mi-am spus “ok, s-a întâmplat, i-a plăcut prea mult, urmează partea a doua, în care ne satisfacem reciproc”, dar nu am terminat de gândit că m-a şi anunţat că trebuie să plece, că e târziu şi a doua zi avea programul încărcat. Și m-a lăsat aşa nesatisfăcută şi şi-a luat zborul...
  Am rămas perplexă în cadrul uşii, fără cuvinte, fără să înţeleg ce s-a întâmplat. Ce naiba, oi fi câştigată la loto şi eu încă nu am aflat?? M-am simţit oribil, folosită, umilită, aproape imposibil de descris, mai ales că niciodată, de când mă ştiu, nu am păţit aşa ceva şi mai ales că El făcuse asta.
  I-am trimis un mesaj, i-am scris cam ce am avut pe suflet şi m-a sunat imediat să mă întrebe de ce m-am supărat. Ori sunt nebună ori nu mai ştiu ce să zic... Cum să îmi pui asemenea întrebare?!
  A zis că îi pare rău şi că, de fapt, nu a vrut să se întâmple aşa, dar orice ar fi spus nu ar fi putut să îmi înlăture dezamăgirea şi starea înfiorătoare pe care le simţeam.
  Și am stat zilele astea, m-am gândit, am întors totul pe toate părţile şi am ajuns la concluzia că nu e cu nimic mai special decât alţii, că e superficial, că nu merită iubirea mea şi că e incapabil să vadă că există şi altceva în afară de el.
  Nu ştiu cât de coerentă am fost, dată fiind ora înaintată la care scriu şi având în vedere că din ultimele 48 de ore am dormit doar 3, dar sper să se fi înţeles ceva din ce am îndrugat aici...
  Asta a fost prima deziluzie din săptămână, mâine sau când o să am puţin timp liber o voi posta pe următoarea şi mă rog să nu mai apară şi altele...:)

9 comentarii:

  1. may iti zic eu
    sunt prea prostii simplu si direct

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm :) Da, in 1 rand imi place curajul tau:) sa-ti spui problemele aici, in al doilea rand, daca ai realizat ca nu te merita, da-i pace :) daca te iubeste te va cauta, daca nu :) asta e, mai sunt si altii, desti eu am impresia ca toti sunt la fel :) dar na sa zicem ca mai exista si exceptii:)

    Te pup si ai grija de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu te admir pentru curaj. Ca sfat? Simplu: nu-l mai cauta, trateaza-l cu indiferenta, arata-i ca nu e el buricul pamantului. De ce sa-ti bati tu capul cand poate sa faca el asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multe alte lucruri sunt de iertat, de inteles, dar o asemenea dupa-amiaza nu se iarta, ci se uita cu individ cu tot, definitiv. Si degraba!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Bogdan: cum ţi-am scris şi pe mess, am vrut să fiu mai delicată în exprimare şi “superficial” mi s-a părut a fi cuvântul care să definească totul :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @C.L.M., @Lillee: Mulţumesc de aprecieri! Clar nu mă merită şi nu îmi voi mai bate capul pe tema asta. Dacă mă vrea ştie ce are de făcut şi unde mă găseste!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Liviu V: De uitat nu pot să îl uit atât de uşor, având în vedere că timp de 10 ani m-am tot gândit la el, însă în ceea ce priveşte iertatul...mă mai gândesc! Cert e că nu merită , dar o să văd cum decurg lucrurile de acum şi ce va fi de făcut....

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu este o problema atat de mare, daca e numai dezamagire a saptamanii.
    Da, oricat de obosit sa fii te uiti aproape doua ore la un meci, si nu reusesti sa fii la fel de "obosit" macar o jumatate de ora? Ciudat. Si ma mai mir ca ne spuneti ca suntem porci! Si mai avem avantajul de a putea satisface cel mai mare organ sexual doar cu vorbe!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el, comunicarea rezolva tot... Daca spui tu ca te-a jignit atat de tare si nu vrei sa il mai cauti, inainte de astea trebuie sa vorbiti... ca doar sunteti doi oameni mari, maturi.

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină