sâmbătă, 4 iunie 2011

Discuţii tabu




   Azi eram la firmă, îmi terminasem aproape toată treaba, mai aveam ceva de făcut, dar neavând dispoziţia necesară m-am gândit să iau o pauză. Am intrat pe net, respectiv contul de fb, să văd cine ce mai zice, care mai e starea prietenilor de-i am în listă.
   Ce să zic, eram cam plictisită, o stare de oboseală mă încerca şi căutam o metodă de a mă relaxa...Un amic era online şi m-am gândit să intru cu el în discuţie. Recunosc că e ceva la el ce mă atrage! Din una în alta, la un moment dat m-a lovit o poftă nebună de a vorbi despre sex şi am început să îi pun tot felul de întrebări de genul: “ cât de deschis eşti în ceea ce priveşte sexul?, ce e pervers în felul în care o faci?, ce îţi place mai mult, fireşte în afară de a ţi se face un oral?, o locaţie neobişnuită?” e.t.c.  Deşi mă aşteptam să avem un dialog...a fost ca un interogatoriu, eu puneam întrebările şi primeam doar nişte răspunsuri, scurte, fără pic de fantezie, fără curiozitatea de a mă întreba  şi el la rândul lui. Poate l-a speriat faptul că sunt atât de directă şi pot fi incomodă uneori, dar mă aşteptam să intre în jocul meu.
  Nu e prima dată când constat că unora nu le place sau nu pot să vorbească despre sex şi, la naiba, discuţiile astea sunt atât de incitante şi uneori pot ţine loc chiar şi de preludii.
  Nu reuşesc să înţeleg de ce unii se inhibă, unii se feresc, unora li se pare ruşinos, când din asemenea discuţii se pot naşte nişte senzaţii extraordinare.
   Acum câteva clipe am vb la telefon cu El şi am vrut îi ştiu părerea, pentru că e unul dintre oamenii care nu discută foarte mult despre subiectul ăsta. Nu a ştiut ce să îmi răspundă...Dezamăgitor!
   Poate mă lămureşte şi pe mine cineva de ce sexul e un subiect tabu pentru mulţi, pentru că eu nu reuşesc să înţeleg...
  

8 comentarii:

  1. Hmm:) pai poate pentru ca unora prefera sa pastreze pentru ei, sau cine stie nu stiu ce sa vorbeasca, ei se f*t si gata:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Simplu:din lipsa de cunoastere si experienta;pentru multi sexul se rezuma la a-si tranti consoarta la orizontal,a-si face treaba repede ca sa fie ei fericiti si gata:ce atatea comentarii pentru o chestie care intra in atributiile femeii de langa tine?Asa ca de unde deschidere pentru a discuta pe marginea subiectului asta?Mai repede ii convingi sa discute despre ritualul de imperechere al graurilor sau al broastelor cantatoare;orice numai sa nu fie vorba despre ei...
    Urmarea sexului pe intuneric si pe tacute.:-))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Rusine. Asta e raspunsul, dar una inspre extrem. Cand esti dincoace de monitor, domle' poti fi cine vrei, deci spui ce vrei. De aia socotesc atitudinea lui una rusinoasa.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sexul se practica, nu se discuta. Glumesc :))
    De ce se inhiba? Habar n-am, recunosc, si eu ma inhib. De fapt, nu ma inhib dar nu-mi place sa vorbesc despre asta pe net. Nu stiu sa-ti raspund de ce. Nu-s rusinoasa....

    RăspundețiȘtergere
  5. mda, cunosc situatia, cand pui tu astfel de intrebari li se pare total deplasat, insa cred ca asta e doar la inceput, pt ca daca insisti cu timpul se deschid si incep si ei sa spuna, sa intrebe, insa problema e ca odata cu varsta, nu prea mai ai rabdare sa stai dupa ei :)

    RăspundețiȘtergere
  6. E chestie de cultura! Nu isi vorbesc. Se plictisesc cu ei insisi cand sunt singuri! Cand comunica, fie o fac onomatopeic, fie emit truisme in limbaj de lemn. Le e frica sa iasa din tarc. Nu le e rusine, pt ca pudoarea este prea subtila pentru ei. Cand defecheaza, urineaza sau au orgasm se simt la fel, adica stingheri. Aferim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumesc tuturor pentru comentarii, m-aţi mai luminat! :) Sunt nişte întrebări al căror răspuns chiar vreau să îl aflu, astfel încât m-am apucat de întrebat bărbaţii din preajma mea, adun ceea ce aud şi voi posta, la un moment dat, ce am descoperit în urma “cercetărilor” mele! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate tine de mentalitate, de felul de a fi al cuiva...poate inca nu suntem suficient de deschisi la minte pentru a vorbi despre sex asa cum o facem despre mancare, de exemplu.

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină